families

Voor families en kinderen zijn er in het Stedelijk workshops, rondleidingen en andere activiteiten. Het Stedelijk is gratis voor jongeren t/m 18 jaar!

Familielab

Guess who popped up in het Familielab? Wie anders dan Wanders?! Ontwerper Wanders maakt zijn 'One Minute' beelden in één minuut van klei. Jij kunt nu hetzelfde doen in het tot Marcel Wanders: Popped Up Lab omgetoverde Familielab. Geef met rode klei jouw ‘One Minute’ vorm. Neem hem mee naar huis of stel het in het Familielab tentoon! Natuurlijk laat je eerst nog van  een publiciteitsfoto maken in de Popped Up Fotostudio van gemaakte ‘One Minute’. Meer zin om te relaxen? Vergeet de klok, plof neer en kijk video’s in de hangout over de ontwerper.

Wat kun je doen in het Marcel Wanders Popped Up lab?

  • in 60 seconden een 'one minute' van klei maken
  • je ontwerp vastleggen in de fotostudio: zo maak je meteen reclame voor je 'One Minute'!
  • chillen en video’s kijken over de ontwerper Marcel Wanders

Van 22 april t/m 15 juni 2014

Familie audiotour met beeld

Samen struinen langs hoogtepunten (en verrassingen) in de collectieopstelling met prikkelende informatie voor oor én oog? Neem een tour! Beschikbaar voor families (NL/ENG) en volwassenen (in zes talen).
Tijd: 1 uur
Prijs: € 2,50

familierondleiding Wanders

Samen naar kunst en design kijken is niet alleen leerzaam, het is ook heel leuk! In de familierondleiding beleef je de tentoonstelling en het werk van Marcel Wanders met elkaar, onder begeleiding van een museumdocent.
Tijd: om de week op zondag van 11.30 tot 13.00 uur. (9 februari, 23 februari, 9 maart, 23 maart, 6 april, 20 april, 4 mei, 18 mei, 1 juni, 15 juni)           
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Toegang: gratis op vertoon van een geldig museumticket. 
Aanmelden is mogelijk tot de voorafgaande vrijdag  tot 9.00 uur via educatie@stedelijk.nl of 020 – 5732 741.

workshops door kunstenaars

Nieuwsgierige bezoekers van 6 tot 12 jaar gaan zondagmiddag om 14.00 uur naar de studio's. Daar volgen zij een bijzondere workshop bij een kunstenaar of ontwerper en gaan zelf aan de slag met tips uit de eerste hand. Gedurende de looptijd van de tentoonstelling staan alle workshops in het teken van Malevich.

Bekijk de aankomende workshops

Download hier de familiefolder