De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat altijd voorop. Neem voordat je naar het museum komt ons 1.5m Museumprotocol goed door en lees ook wat wij van jou verwachten. Zo werken we samen aan een plezierige bezoekerservaring. Alvast bedankt voor je begrip!

In het museum is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder.
Bekijk

Tickets & Tijdsloten

De komende tijd is het nodig om online een datum en tijdslot te reserveren voor je bezoek. Dit geldt ook als je een Museumkaart, Memberpas of andere kortingskaart hebt. Kijk voor meer info en reserveren op onze Ticketpagina. Het is helaas niet mogelijk telefonisch te reserveren.

Tip: Wil je op een rustig moment komen? De ochtenden zijn vaak minder druk.

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van wat er allemaal in het Stedelijk op het programma staat de komende tijd? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Houd mij op de hoogte

STEDELIJK AT HOME

Kun je ons nog niet bezoeken? Wij blijven een online programma bieden – kijk op onze Stedelijk at Home-pagina voor online rondleidingen, workshops, mini-documentaires en meer.
Bekijk

Wat is er nu te zien?

Naast de grote overzichtstentoonstelling Van Thonet tot Dutch Design. 125 jaar Wonen in het Stedelijk en de groepstentoonstelling In the Presence of Absence. Voorstellen voor de museumcollectie zijn ook twee kleinere presentaties te zien: De Best Verzorgde Boeken 2019 en de videoinstallatie Apex van Arthur Jafa The Collection – Stedelijk BASE 1 & 2 zijn geheel geopend.
Nu te zien

Zalen in ombouw

In verband met de komst van nieuwe tentoonstellingen, kunnen zalen tijdelijk in ombouw zijn.
Meer info

VEELGESTELDE VRAGEN

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over hoe je museumbezoek er de komende tijd uit gaat zien. Zijn er nog audiotours beschikbaar? Is een mondkapje verplicht en moet je een vaste route volgen? Op onze pagina Veelgestelde vragen hebben we alles voor je op een rijtje gezet.
Bekijk

(GROEPS)RONDLEIDINGEN

Vanaf 1 oktober worden er weer rondleidingen gegeven voor scholen en andere groepen. Kijk hier voor het aanbod voor scholen en hier voor rondleidingen voor iedereen.
Op het Youtube-kanaal van het Stedelijk kan je vanuit huis online rondleidingen volgen door het museum.

CONTACT

Museumplein 10
1071 DJ Amsterdam

Voor vragen over tickets & tijdsloten: reserveringen@stedelijk.nl
of bel tijdens kantooruren: 020-5732911