Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus sluit het Stedelijk Museum Amsterdam de deuren voor bezoekers tot nader bericht.

Meer informatie is te vinden in ons overzicht met Veelgestelde Vragen. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt.
Veelgestelde vragen

Het Stedelijk Museum is de plek waar iedereen moderne en hedendaagse kunst en vormgeving kan ontdekken en beleven. Het Stedelijk is 365 dagen per jaar geopend, op vrijdagavond tot 22.00 uur.

Openingstijden

Dagelijks: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 22.00 uur
Kassa sluit een half uur voor sluitingstijd.
Koop ticket

Adres

Museumplein 10
1071 DJ Amsterdam
Plan route Parkeren & OV

Zalen in ombouw

De kunstwerken in het museum wisselen regelmatig. Bekijk welke zalen er in ombouw zijn en wanneer nieuwe tentoonstellingen openen.
Meer info

Entreeprijzen

Volwassenen: € 18.50
Studenten en CJP: € 10,-

Gratis entree voor:
Kinderen en jongeren t/m 18 jaar*, Museumkaart, Vrienden Stedelijk Museum, Leden Vereniging Rembrandt, ICOM, Stadspas, Iamsterdam City Card, Holland Pass, Lerarenpas Stedelijk Museum, BankGiro Loterij VIP-kaart, Young Stedelijk. Ticket bestellen niet nodig.
* Groepen alleen onder begeleiding van volwassene(n) met geldig entreebewijs

Rondleidingen voor groepen

Het Stedelijk bezoeken met een groep? Kies een rondleiding of zelfstandig bezoek en reserveer tickets en tijd via ons boekingssysteem. Groepen aanmelden kan vanaf 15 personen.
Boek groepsrondleiding

Stedelijk Museum Amsterdam

Toegankelijkheid

Het Stedelijk Museum is toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is. Voor bezoekers met een beperking biedt het museum speciale voorzieningen en programma’s aan. Hier vindt u
praktische informatie over de toegankelijkheid van het pand.
Meer info   Plattegrond museum (PDF)

Altijd de rij voorbij lopen?

Stedelijk members zien meer. Vriend, Young Stedelijk of Stedelijk Circle, we hebben voor iedereen een passend membership. Hiermee steun je het museum en geniet je van allerlei voordelen!
Word member   Meer info