Wij zijn weer open! Boek nu je ticket(s) en tijdslot lees hier over onze veiligheidsmaatregelen. We hopen je snel te zien! 

Bruce Nauman, 'The True Artist Helps the World by Revealing Mystic Truths (Window or Wall Sign)', 1967. Kunstmuseum Basel. © 2021 Bruce Nauman / Pictoright Amsterdam
Bruce Nauman, 'The True Artist Helps the World by Revealing Mystic Truths (Window or Wall Sign)', 1967. Kunstmuseum Basel. © 2021 Bruce Nauman / Pictoright Amsterdam

Ticketinformatie

Om controle te houden over de maximale bezoekerscapaciteit en de veiligheid van bezoekers blijft het de komende tijd gewenst om een tijdslot te reserveren als je het Stedelijk Museum wilt bezoeken. Dit geldt ook als je een Museumkaart, Memberpas of andere kortingskaart hebt. Kies in dat geval de optie 'Ik heb al een geldig ticket' in het bestelproces. Het is ook mogelijk om bij spontaan bezoek een ticket aan de kassa te kopen, mits het aantal tijdsloten dat toelaat.

Gedurende de looptijd van de tentoonstelling Bruce Nauman (t/m 24 oktober 2021) geldt een toeslag van € 3, ook voor Museumkaarthouders e.a.. Je kunt dit toeslagticket kopen als je je tijdslot boekt. Voor uitzonderingen, voorwaarden en meer info: stedelijk.nl/toeslag

Boek ticket & tijdslot

Het is helaas niet mogelijk telefonisch te reserveren.
Voor vragen over tickets, toeslag; tijdsloten, bekijk onze Veelgestelde vragen, mail naar: reserveringen@stedelijk.nl of bel ons (kantooruren): +31 (0)20 5732911.

Openingstijden

Dagelijks: 10.00 – 18.00 uur.
Op vrijdagavond is het museum helaas voorlopig gesloten

De bibliotheek is open op afspraak.
De Museumshop kun je zonder tijdslot (gratis) bezoeken. Kijk hier voor meer info.

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van wat er allemaal in het Stedelijk op het programma staat de komende tijd? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Houd mij op de hoogte

Entreeprijzen

Volwassenen: € 20*
Studenten en CJP: € 10,-*

Gratis entree voor: Kinderen en jongeren t/m 18 jaar (o.b.v. volwassene met geldig entreebewijs), Members van het Stedelijk Museum, waaronder Vrienden, BankGiro Loterij VIP-kaart, Stadspas, bezoekers bibliotheek en museumshop, begeleiders van schoolbezoeken, Begeleiders van mensen met een handicap, Terugkom-ticket Educatie, Bij een geboekt programma inclusief entree (familierondleiding, Onvergetelijk Stedelijk, Stedelijk in Gebaren)

*Gedurende de looptijd van de tentoonstelling Bruce Nauman (t/m 24 oktober 2021) geldt een toeslag van € 3: stedelijk.nl/toeslag

1.5m Museumprotocol

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat altijd voorop. Neem voordat je naar het museum komt ons 1.5m Museumprotocol goed door en lees ook wat wij van jou verwachten. Zo werken we samen aan een plezierige bezoekerservaring. Alvast bedankt voor je begrip!

In het museum is het dragen van een mondkapje niet verplicht voor bezoekers. Het mag natuurlijk wel als bezoekers zich daar prettig bij voelen. Met het vriendelijke verzoek om rekening te houden met andere bezoekers en medewerkers van het Stedelijk.

Bekijk