Telefonische bereikbaarheid

Op dit moment zijn we telefonisch helaas minder goed bereikbaar. Heb je een vraag en wil je graag persoonlijk te woord worden gestaan? Stuur dan een mail naar info@stedelijk.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.  

Openbaar vervoer

VANAF AMSTERDAM CENTRAAL

Tram 2 richting Nieuw Sloten, halte Van Baerlestraat
Tram 12 richting Amstelstation, halte Van Baerlestraat
Metro 52 (Noord/Zuidlijn) tot station De Pijp. Overstappen op tram 3 (richting Zoutkeetsgracht) of tram 12 (richting Centraal station).

VANAF AMSTERDAM AMSTEL

Tram 12 richting Amsterdam Centraal, halte Museumplein

VANAF AMSTERDAM ZUID WTC

Tram 5 richting Westergasfabriek, halte Museumplein (NB soms omgeroepen als Paulus Potterstraat)

VANAF STATION SLOTERDIJK

Tram 19 richten Diemen (Sniep), halte Leidseplein. Overstappen op tram 2 richting Nieuw Sloten of tram 5 richting Amstelveen Stadshart.

VANAF STATION MUIDERPOORT

Tram 3 richting van Zoutkeetsgracht, halte Museumplein.

Dienstregelingen en haltevertrektijden vindt u hier.

Parkeren

Parkeergarage Q-Park onder het Museumplein, ingang tegenover het Concertgebouw. Vanaf de Lairessestraat op het Museumplein linksaf. In de omgeving van het Museumplein geldt betaald parkeren.

Plan route

Parkeren voor bezoekers met een fysieke beperking

Het Stedelijk Museum heeft een parkeerplaats voor personen met een fysieke beperking. De parkeerplaats is op de Paulus Potterstraat 13, dat is bij de groepsentree. Deze parkeerplaats is speciaal voor bezoekers van het Stedelijk. Bekijk op de kaart. 

In de parkeergagarage Q-Park onder het Museumplein zijn twee parkeerplaatsen voor mensen met een fysieke beperking. Voor beschikbaarheid, klik hier.

Met een Europese gehandicaptenkarkeerkaart parkeer je gratis op bijna alle plekken in Amsterdam. Je hebt ook een Digitale Parkeerjaarkaart voor gehandicapte bezoekers aan Amsterdam nodig. Je vraagt deze aan bij de Gemeente Amsterdam. Let op: de aanvraag duurt 10 werkdagen. Deze parkeerkaarten gelden niet in de Q-park parkeergarage.

Contact

Museumplein 10
1071 DJ Amsterdam

Voor vragen over tickets: reserveringen@stedelijk.nl
of bel tijdens kantooruren: 020-5732911