Kom rustig wakker worden met een heerlijk ontbijt of gezellig napraten over de tentoonstellingen. Op de koffie, een etentje of voor een borrel, je bent van harte welkom. TEN Good Food Café is dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur. De openingstijden van het Zadelhoff Café (in het museum) zijn 10:00 – 17:00 uur. 

Per 1 januari 2024 is het Zadelhoff Café tijdelijk gesloten.

Waar vind je TEN?

TEN is te bereiken onder de vleugel van het Stedelijk Museum Amsterdam links van de ingang. 

Reserveren

Om een reservering te maken of een kijkje te nemen op de menukaart brengt deze link je naar de website van TEN Good Food Café.

Zadelhoff Café

Het Zadelhoff Café bevindt zich in het Stedelijk Museum. Kijk hier voor meer info over je bezoek aan het Zadelhoff Café.

TEN & Veiligheid

TEN Good Food Café mag haar deuren weer openen. Wij houden ons ten allen tijden aan de gestelde maatregelen van het RIVM en de Overheid. Zo zal onze host(es) u uitleg geven over de richtlijnen in ons Café en je op een veilige manier helpen. Wij vragen bij binnenkomst je handen te desinfecteren om zo de hygiëne in acht te nemen. Jouw gezondheid en die van onze collega’s staat hierbij hoog in het vaandel en wij willen jou dan ook zo goed mogelijk beschermen.

Voor een bezoek aan TEN dien je vooraf te reserveren. Dit is mogelijk door op de ‘reserveren’ link te klikken op onze website.

Openingstijden

TEN Good Food Café is dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur.

Adres en contact

Museumplein 10, 1071 DJ, Amsterdam
Telefoon: 020 5732651
E-mail: restaurant@stedelijk.nl