Het museum is momenteel gesloten. Wij hopen je snel weer te kunnen ontvangen. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

TEN Good Food Café en het Zadelhoff Café zijn tijdelijk gesloten.

Waar vind je TEN?

TEN is te bereiken onder de vleugel van het Stedelijk Museum Amsterdam links van de ingang. Wij zijn voorzien van een heerlijk terras waarop je kunt genieten van een kop koffie, middagsnack of borrel. Daarnaast hebben wij ook een to-go concept waarbij je op veilige afstand een kop koffie of thee of snack kunt meenemen voor onderweg. Hoe lekker en makkelijk is dat? Kom gerust langs om te kijken naar de mogelijkheden.

Reserveren

Om een reservering te maken of een kijkje te nemen op de menukaart brengt deze link je naar de website van TEN Good Food Café.

Zadelhoff Café

Het Zadelhoff Café bevindt zich in het Stedelijk Museum en is momenteel gesloten. Kijk hier voor meer info over je bezoek aan het Zadelhoff Café.

TEN & Veiligheid

Het ziet er naar uit dat TEN Good Food Café haar deuren vanaf 1 juni weer mag openen. Wij houden ons ten allen tijden aan de gestelde maatregelen van het RIVM en de Overheid. Zo zal onze host(es) u uitleg geven over de richtlijnen in ons Café en je op een veilige manier helpen. Wij vragen bij binnenkomst je handen te desinfecteren om zo de hygiëne in acht te nemen. Jouw gezondheid en die van onze collega’s staan hierbij hoog in het vaandel en wij willen jou dan ook zo goed mogelijk beschermen.

Voor een bezoek aan TEN dient je vooraf te reserveren en dit is mogelijk door op de ‘reserveren’ link te klikken op onze website.

Openingstijden

TEN Good Food Café is tijdelijk gesloten.

Adres en contact

Museumplein 10, 1071 DJ, Amsterdam
Telefoon: 020 5732651
E-mail: restaurant@stedelijk.nl