Op de eerste verdieping in het museum, bevindt zich het Zadelhoff Café. De unieke ligging midden in het museum is een oase van rust; perfect geschikt om even bij te komen van alle indrukken die het museum achterlaat. Je kunt hier tussen 11:00 en 15:00 uur terecht voor een hapje en/of een drankje.

Voor het Zadelhoff Café heb je een toegangsbewijs voor het museum nodig. 

In verband met de geldende veiligheidsmaatregelen kan het de Zadelhoff Café momenteel maximaal 30 gasten ontvangen. Een host vangt je op en kan ter plekke eventuele vragen beantwoorden.

Wat doen wij en wat vragen we van jou als je het Zadelhoff Café bezoekt

  • Desinfecteer bij binnenkomst je handen
  • Houd 1,5 m afstand van andere gasten die niet tot je huishouden behoren
  • Verplaatsen geen tafels en/of stoelen zonder overleg
  • Volg de bewegwijzering en instructies van het personeel
  • Het Zadelhoff Café biedt geen selfservice. Je kunt kijken wat er beschikbaar is en bij de kassa bestellen, een medewerker pakt dan je bestelling voor je
  • Betaal contactloos, betalen met cash is helaas niet mogelijk
  • Het aantal plekken is beperkt, wij vragen je om hier rekening mee te houden en bij drukte andere bezoekers ook de kans geven om iets te consumeren

Evenementen

Het Zadelhoff Café (vernoemd naar Cor van Zadelhoff, co-Founder van het Stedelijk Museum) bevindt zich in het oude gedeelte van het museum bovenaan de historische trap. Voor het café is een entreebewijs van het museum nodig. Na sluitingstijd van het museum is dit sfeervolle café exclusief af te huren voor evenementen en partijen. Het biedt bijvoorbeeld plaats aan diners tot tachtig personen. Tevens kunt u de omloop rond de historische trap gebruiken tijdens een receptie. Ook voor evenementen gelden momenteel afwijkende mogelijkheden. Kijk op onze pagina Zaalverhuur voor meer info.
Meer informatie

Foto: Ernst van Deursen
Foto: Ernst van Deursen
Foto: Ernst van Deursen
Foto: Ernst van Deursen