Het museum is open en veilig te bezoeken. Denk je aan je tijdslot, coronatoegangsbewijs en mondkapje?

Een groepsrondleiding biedt altijd een verfrissend perspectief. Of je nu een kunstkenner bent of niet. Benieuwd naar de collectiepresentatie STEDELIJK BASE? Altijd al meer willen weten over design of een bepaalde kunstenaar? Kies in de keuzebalk hierboven de rondleiding die het best bij jouw groep past.

6 nov | Update veiligheidsmaatregelen
Groepsbezoeken blijven mogelijk!

Vanaf 6 november heb je wel een coronatoegangsbewijs nodig om het museum te bezoeken. Dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar.
Educatief bezoek zoals schoolklassen tot 18 jaar zijn vrijgesteld van deze plicht. Begeleiders en docenten moeten wel de QR-code laten zien.

Een QR-code kun je krijgen na vaccinatie, genezing van corona of met een negatieve test van maximaal 24 uur oud. Wij scannen je QR-code bij aankomst en checken die met je identiteitsbewijs. Houd beide zaken svp. gereed bij de ingang.
bekijk de checklist

Zelfstandig bezoek (> 15 p.)

Geen zin in een rondleiding maar wil je wel met een groep komen? Boek dan een zelfstandig bezoek.

Bij groepen van 15 personen of meer is het verplicht een online groepsbezoek te boeken, maar ook van kleinere groepen weten we graag vooraf dat je komt. Als groep van maximaal 15 volwassenen kunnen alle tentoonstellingen, met uitzondering van Kirchner en Nolde: Expressionisme. Kolonialisme, bezocht worden.

Een zelfstandig bezoek is tot 24 uur van tevoren te boeken.

Boek nu

Stad & Taal

Stad en Taal: Ontmoet Kunst is een programma speciaal voor volwassenen die Nederlands leren als tweede taal (NT2).
Rondleidingen zijn te boeken tot de 1e dag van de maand ervoor. Bijvoorbeeld: een rondleiding in januari is te boeken tot 1 december.

Boek nu

Gratis audiotour

Liever op je eigen tempo struinen langs hoogtepunten (en verrassingen) in het museum? Ga op pad met een gratis audiotour! De audiotours bij de vaste en tijdelijke tentoonstellingen zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels. Je hoeft een audiotour niet van tevoren te boeken. Je haalt de tour gratis op bij de Informatiebalie in de entreehal of bij ingang van de tentoonstelling.

<button class="button button--link" data-handler="cookiebotRenew">Accepteer marketing cookies</button> om deze content te zien.

om deze content te zien.