Het museum is momenteel gesloten. Wij hopen je snel weer te kunnen ontvangen. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Het museum is op dit moment gesloten.

Een groepsrondleiding biedt altijd een verfrissend perspectief. Of je nu een kunstkenner bent of niet. Benieuwd naar de collectiepresentatie STEDELIJK BASE? Altijd al meer willen weten over design of een bepaalde kunstenaar? Bekijk de keuzebalk hierboven en vind de rondleiding die het best bij jouw groep past.

Zelfstandig bezoek (> 5 p.)

VOOR IEDEREEN GROEPEN

Geen zin in een rondleiding? Boek dan een zelfstandig bezoek.
Bij groepen van 5 personen of meer is het ivm de geldende veiligheidsmaatregelen verplicht een online groepsbezoek te boeken, maar ook van kleinere groepen weten we graag vooraf dat je komt.
Een zelfstandig bezoek is tot 24 uur van tevoren te boeken.

Boek nu

Stad & Taal

NT2 STUDENTEN GROEPEN

Stad en Taal: Ontmoet Kunst is een programma speciaal voor volwassenen die Nederlands leren als tweede taal (NT2).
Rondleidingen zijn te boeken tot de 1e dag van de maand ervoor. Bijvoorbeeld: een rondleiding in januari is te boeken tot 1 december.

Boek nu

Gratis audiotour

VOOR IEDEREEN

Liever op je eigen tempo struinen langs hoogtepunten (en verrassingen) in het museum? Ga op pad met een gratis audiotour! De audiotour bij STEDELIJK BASE is beschikbaar voor volwassenen en in zes talen: NL/EN/FR/DE/ESP/IT. Ook bij de tijdelijke tentoonstelling zijn regelmatig een audiotours beschikbaar. Haal de audiotour gratis op bij de Informatiebalie in de entreehal of ingang van de tentoonstelling.

<button class="button button--link" data-handler="cookiebotRenew">Accepteer marketing cookies</button> om deze content te zien.

om deze content te zien.

In verband met de geldende veiligheidsmaatregelen is voor personen van 18 jaar en ouder de maximale groepsgrootte aangepast naar 5 personen per groep. Op deze manier kan de onderlinge afstand van 1,5 meter gewaarborgd worden in ons gebouw. Indien je met een grotere groep het museum wil bezoeken, dien je dus aparte tijdsloten/rondleidingen te reserveren. Daarnaast verzoeken wij je om ons 1.5 meter museumprotocol door te nemen voordat je (met een groep) het museum bezoekt.