Een groepsrondleiding biedt altijd een verfrissend perspectief. Of je nu een kunstkenner bent of niet. Altijd al meer willen weten over design of een bepaalde kunstenaar? Kies hieronder de rondleiding die het best bij jouw groep past. Voor rondleidingen in het Onderwijs kijk hier.
Rondleidingen zijn te boeken tot de 1e dag van de maand ervoor. Bijvoorbeeld: een rondleiding in januari is te boeken tot 1 december.

Rondleiding door de collectie

Een rondleiding door de Stedelijk collectie is de ideale manier om de hoogtepunten in kunst en design van 1880 tot nu te (her)ontdekken.

Meer info & tickets

Rondleiding door de tijdelijke tentoonstellingen

Boek een groepsrondleiding door een van onze tijdelijke tentoonstellingen.

Meer info & tickets

Stedelijk in gebaren

Het Stedelijk Museum ontdek je het beste in je eigen taal. Volg een rondleidingen in Nederlandse Gebarentaal, verzorgd door rondleiders die zelf doof zijn.

Meer info & tickets

Stad & Taal

Stad en Taal: Ontmoet Kunst is een programma speciaal voor volwassenen die Nederlands leren als tweede taal (NT2).

Boek nu

Onvergetelijk Stedelijk

Tot 2023 vinden er helaas geen Onvergetelijk-rondleidingen plaats in het Stedelijk Museum. Ga voor meer informatie naar onvergetelijk.nl.

Gratis audiotour

Liever op je eigen tempo struinen langs hoogtepunten (en verrassingen) in het museum? Ga op pad met een gratis audiotour! De audiotours bij de vaste en tijdelijke tentoonstellingen zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels. Je hoeft een audiotour niet van tevoren te boeken. Je haalt de tour gratis op bij de Informatiebalie in de entreehal of bij ingang van de tentoonstelling.

<button class="button button--link" data-handler="cookiebotRenew">Accepteer marketing cookies</button> om deze content te zien.

om deze content te zien.

Zelfstandig bezoek (max. 15p. per groep)

Geen zin in een rondleiding maar wil je wel met een groep komen? Boek dan een zelfstandig bezoek.

Rondleidingen kunnen geboekt worden voor maximaal 15 volwassenen per groep. Ook van kleinere groepen weten we graag vooraf dat je komt!

Ben je met meer mensen? Je kunt tot 60 mensen per boeking doorgeven. In verband met de veiligheid gaan jullie in het museum uiteen in groepen van max. 15 personen.

Een zelfstandig bezoek is tot 24 uur van tevoren te boeken.

Boek nu