Het museum is helaas gesloten. Heb je een ticket? Klik voor meer info.

Wat is het lievelingskunstwerk van je moeder, welke kleur vindt je broertje het mooist en waar krijg jij zin in als je een heel groot blauw schilderij ziet? In de 'hoe goed ken jij je familierondleiding' beleef je het museum en de kunstwerken met elkaar, onder begeleiding van een rondleider.

Voor wie
Families
Duur
1,5 uur
Taal
Nederlands
Click here if you wish to book this tour in English.
Prijs
€82.50 
Prijs per groep van max. 15 personen (incl. toegang museum). Het Stedelijk Museum is t/m 18 jaar gratis toegankelijk.
Boeken
Boek nu
Rondleidingen zijn te boeken tot de 1e dag van de maand ervoor. Bijvoorbeeld: een rondleiding in januari is te boeken tot 1 december.

In deze geheel vernieuwde familierondleiding ga je aan de hand van interactieve spelopdrachten samen in gesprek over jouw lievelingskunst en die van je familieleden. Laat je verrassen door de kunstwerken in STEDELIJK BASE én leer door heel erg goed te kijken elkaar en het museum beter kennen.

Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Familierondleidingen kunnen geboekt worden, zonder aanpassingen t.o.v. oude situatie. Deze rondleidingen vinden alleen plaats in Stedelijk BASE. Huishoudens hoeven geen afstand van elkaar te houden, wel van de rondleider.

Geen zin in een rondleiding, maar kom je wel met een groep? Boek dan een zelfstandig bezoek.

Bij groepen van 5 personen is het verplicht een  groepsbezoek te boeken, maar ook van kleinere groepen weten we graag vooraf dat je komt. Rondleidingen kunnen geboekt worden voor maximaal 5 volwassenen per groep, zodat de afstand onderling en tot de rondleider kan worden gewaarborgd. Deze rondleidingen vinden alleen plaats in Stedelijk BASE. Rondleidingen door de tijdelijke tentoonstellingen vinden niet meer plaats tot in ieder geval 1 maart 2022.

Een zelfstandig bezoek is tot 24 uur van tevoren te boeken.