Op dit moment vinden er geen rondleidingen plaats in het Stedelijk Museum in verband met de maatregelen omtrent het Corona-virus. Alle rondleidingen die al geboekt zijn 1 juni zullen worden geannuleerd. Voorlopig is het helaas niet mogelijk om nieuwe rondleidingen te boeken. Zodra dit wel weer kan, wordt het op deze pagina vermeld.

Een rondleiding door De Collectie - STEDELIJK BASE is de ideale manier om de hoogtepunten in kunst en design van 1880 tot nu te (her)ontdekken.

Tercüme sayfanın altında bulunabilir.

                                                       الترجمة يمكن العثور عليها في أسفل الصفحة                      

Voor wie
Iedereen, Groepen
Taal
Nederlands
Click here if you wish to book this tour in English/French/German.
Duur
1 uur of 1,5 uur
Prijs
1 uur: €90
1,5 uur: €135
Prijs per 15 personen (excl. toegang museum)
Boeken
Op dit moment zijn deze rondleidingen niet te boeken.

STEDELIJK BASE is de permanente opstelling van hoogtepunten uit de collectie van het Stedelijk Museum. De presentatie beslaat de gehele nieuwe vleugel van het museum en toont een selectie van bijna 700 werken, gegroepeerd rond historische bewegingen, maatschappelijke thema’s en invloedrijke kunstenaars. Samen met de rondleider ontdek je de verhalen achter deze werken. Persoonlijke favorieten? Laat dit vooral weten!

Rondleidingen in het Turks of Arabisch

Ontmoet de iconen van de moderne kunst! Ontdek het Stedelijk met een rondleider die Turks of Arabisch spreekt en bekijk samen kunst uit de collectie van het Stedelijk Museum.

STEDELIJK BASE is de vaste opstelling van hoogtepunten uit de collectie van het Stedelijk Museum. In het nieuwe deel van het museum staat een selectie van bijna 700 kunstwerken. Samen met de rondleider ontdek je de verhalen achter deze werken en ga je in gesprek over hun betekenis. 

Voor wie
Groepen, Volwassenen, Families
Duur
1 uur
Taal
Turks, Arabisch
Prijs
1 uur: €82.50 Prijs per groep, max. 15 personen (incl. toegang museum)
Boeken
Op dit moment zijn deze rondleidingen niet te boeken.

Türkçe ya da Arapça bilen bir tur rehberi eşliğinde Stedelijk'i ziyaret edin ve koleksiyonu birlikte keşfedin.

Stedelijk BASE, Stedelijk Müzesi’nin en göz alıcı sanat eserlerinden oluşan sürekli koleksiyonudur. 700’e yakın sanat eseri müzenin tüm yeni kanadını kapsamaktadır. Tur rehberi ile birlikte bu eserlerin arkasındaki hikayeleri keşfedecek ve anlamlarını tartışacaksınız. Modern Sanatın ikonlarıyla tanışın!

باللغة العربية

قم بزيارة متحف الستيدليك مرفقاً بمرشدنا السياحي الذي يتكلم اللغة العربية واكتشف معه مجموعتنا سوياً.

قسم الستيدليك(BASE) هو قسم دائم يحتوي على عدة أعمال منتقاة من المجموعة الموجودة بالمتحف، حيث هنالك حوالي ٧٠٠ عمل فني يغطي الجناح الجديد من المتحف بالكامل.

جنباً إلى جنب مع المرشد السياحي ستكتشف العديد من القصص ماوراء كل عمل وتناقش معانيها!

تع

Foto: Tomel Dersu Aaron
Foto: Tomel Dersu Aaron