Het museum is helaas gesloten. Heb je een ticket? Klik voor meer info.

Een rondleiding door De Collectie - STEDELIJK BASE is de ideale manier om de hoogtepunten in kunst en design van 1880 tot nu te (her)ontdekken.

Voor wie
Iedereen, Groepen
Taal
Nederlands
Click here if you wish to book this tour in English.
Duur
1,5 uur
Prijs
€150
Prijs per 15 personen (excl. toegang museum)
Boeken
Boek nu
Rondleidingen zijn te boeken tot de 1e dag van de maand ervoor. Bijvoorbeeld: een rondleiding in januari is te boeken tot 1 december.

STEDELIJK BASE is de permanente opstelling van hoogtepunten uit de collectie van het Stedelijk Museum. De presentatie beslaat de gehele nieuwe vleugel van het museum en toont een selectie van bijna 700 werken, gegroepeerd rond historische bewegingen, maatschappelijke thema’s en invloedrijke kunstenaars. Samen met de rondleider ontdek je de verhalen achter deze werken. Persoonlijke favorieten? Laat dit vooral weten!

Geen zin in een rondleiding, maar kom je wel met een groep? Boek dan een zelfstandig bezoek.

Rondleidingen kunnen geboekt worden voor maximaal 5 volwassenen per groep, zodat de afstand onderling en tot de rondleider kan worden gewaarborgd. Deze rondleidingen vinden alleen plaats in Stedelijk BASE. Rondleidingen door de tijdelijke tentoonstellingen vinden niet meer plaats tot in ieder geval 1 maart 2022.

Rondleidingen voor groepen groter dan 5 personen kunnen niet plaatsvinden in BASE en helemaal niet in de tijdelijke tentoonstellingen. Als alternatief kunnen bezoekers daarom in het weekend gratis aansluiten bij introductielezingen op tentoonstellingen.

Een zelfstandig bezoek is tot 24 uur van tevoren te boeken.