Events — 28 okt 2016

We sluiten ARTOBER af met een feestje in de lower-level gallery van het museum en jij bent uitgenodigd!

Prijs
Gratis op vertoon van een kunstwerk dat tijdens ARTOBER is gemaakt / Volwassenen € 15,- / Studenten € 10,- / Museumkaart + € 3,- toegang publieksprogramma
Locatie
lower-level gallery
Tijd
28 okt, 17.00 tot 20.00
Taal
Nederlands en Engels
Toegang
tickets

Op vrijdagavond 28 oktober is het zover: ARTOBERFEST. Volg een workshop van kunstenaar Brian Elstak, ga op de foto met je kunstwerk van een vuilniszak in de fotostudio van Lernert & Sander, drink de lekkerste cocktails en dans op de allerfijnste tunes.

 

MAKE YOUR SHOW! 
Is het jouw grootste droom om je kunst in het Stedelijk terug te zien? Dat regelen Mister Motley in samenwerking met het Eddie the Eagle Museum voor je! Neem je werk gemaakt tijdens ARTOBER mee en word naast kunstenaar ook curator. Stel een compleet eigen tentoonstelling samen zo lang de muziek duurt, succes!

PLANKING MET BRIAN ELSTAK
Maak vanavond je eigen kunstwerk samen met Brian Elstak. Hoe we het gaan doen blijft nog even geheim, maar je kan het zeker mee naar huis nemen! 

MUSIC
Geen feest zonder muziek! Bereid je voor op een knaller van een show van Sef. Geniet van de dromerige muziek van vierkoppige band Dromedaris en dans je helemaal suf op de lekkere beats van DJ Lyzza.

TRASH OR TREASURE?
Het dynamische kunstenaarsduo Lernert & Sander gaat jullie werk van een vuilniszak fotograferen in een speciale fotostudio. Deze foto zal tijdens de avond zelf in het Stedelijk te bezichtigen zijn.

ART SPEEDDATE
Bespreek in 10 minuten jouw eigen werk met een kunstacademiedocent en krijg feedback en tips die jou verder gaan helpen. 

PERFORMANCE CECILE
Cecile Hübner, winnarares van @Kunstbende 2016 voert ieder half uur een wel heel bijzondere performance op waarin ze een relatie legt tussen menstruatie en het eten van een cracker met tuinkers. Vies? Niet echt. Bekijk het zelf tijdens ARTOBERFEST!

ARTOBERBOOTH
De perfecte plek om met je vrienden op de foto te gaan. Even lachen naar het vogeltje en jouw ARTOBERFEST is voor eeuwig vastgelegd.

FOOD & DRINKS
Lik het glazuur van je vingers terwijl je geniet van een donut en spoel hem weg met een lekkere BOS cocktail. Ben je liever supergezond bezig, dan hebben we voor jou een speciale herfstsoep, ARTOBER style. 

Je krijgt gratis toegang tot ARTOBERFEST met een werk dat tijdens ARTOBER is gemaakt.

*inclusief toegang tot het museum, de tentoonstelling Jean Tinguely – Machinespektakel en dit event.