Rondleidingen — 7 dec 2019

Elke eerste zaterdag van de maand, tussen 13.00 en 16.00 uur, ontmoet je de Blikopeners als gids in het museum; je herkent ze aan hun knalrode jacks.

Prijs
Gratis
Locatie
BASE
Tijd
7 dec 2019, 13.00 tot 16.00
Taal
Nederlands en Engels
Toegang
Blikopeners staan open voor een spontaan gesprek: over kunst, het museum, hun favoriete artiesten of over jóu! Samen bekijk je kunstwerken die je mooi of juist lelijk vindt en word je uitgedaagd om anders te kijken naar kunst. Je mag de Blikopeners alles vragen!

Blikopeners? Dat zijn scholieren & studenten uit Amsterdam die werken voor het museum. Op zondag slapen zij uit; later op de middag geven zij een speedtour langs hun favoriete werken in ’t Stedelijk Museum. Deze speedtours hebben elke zondag een andere route maar dagen de bezoekers altijd uit om anders naar kunst te kijken.

Blikopeners in base

13:00-16:00

Meer Blikopeners?

De Blikopeners hoor je ook over hun favoriete kunstwerken in een gratis audiotour door STEDELIJK BASE.

En bekijk de aankomende events van Blikopeners of volg hen online @blikopeners.

 • Charity
  Charity
 • Amine
  Amine
 • Jessenia
  Jessenia
 • Alisa
  Alisa
 • Eden
  Eden

Bezoekers van een evenement in het Stedelijk Museum Amsterdam kunnen worden gefilmd of gefotografeerd voor journalistieke, commerciële of archief doeleinden. Heeft u hier bezwaar tegen, geef dat dan door aan een van onze medewerkers voorafgaand aan het programma. Als u beelden wilt laten verwijderen waarop u bent te zien, stuur dan een email naar info@stedelijk.nl.