Events — 25 apr 2020

Op zaterdag 25 april 2020 wordt het Stedelijk Museum omgetoverd tot het Stedelijk Lyceum! De Blikopeners verbouwen voor 1 dag de personeelskantine van het museum (bovenop de badkuip) tot een chille studieruimte.

Prijs
Gratis voor eindexamenleerlingen + healthy lunch inbegrepen
Locatie
Bij aankomst melden bij de portier aan de Van Baerlestraat 31
Tijd
25 apr, 10.00 tot 17.30
Toegang
Naar aanleiding van de meest recente richtlijnen van de regering met betrekking tot het coronavirus is besloten dit evenement te annuleren. Mocht dit evenement op een later moment alsnog plaatsvinden, vindt u hierover later informatie op deze pagina.

Tijdens Blokken met Blikken kunnen 50 eindexamenleerlingen op een fijne manier, en vooral keihard, een dag zelfstandig leren. Ook zijn er last minute examentrainingen over Kunst, Engels, Nederlands en Frans.

Effectief leren

De dag bestaat uit vier lesblokken van één uur waar je samen in rust (en stilte) werkt.

Op de dag zelf kun je je inschrijven voor een speeddate met mensen die eindexamentrainingen geven. Tussen de lesblokken zorgen de Blikopeners voor energieke bites & breaks om je super scherp te houden.

Blokken met Blikken foto

Aanmelden

Eindexamenleerlingen van alle niveaus en scholen zijn welkom. Je meldt je persoonlijk aan en ontvangt een bevestigingsmail die je meeneemt op de dag zelf.

Er zijn 50 plekken (vol=vol) en je schrijft je in voor het hele dagprogramma en start gezamenlijk om 10.00 uur. Eigen studiemateriaal/laptop mag je meenemen, voor eten en drinken wordt gezorgd.

Vragen? Mail de Blikopeners of stel je vraag via Instagram.

Met dank aan Stichting Slaag Altijd.

Bekijk het report van Blokken met Blikken 2018: