Rondleidingen — 23 t/m 30 nov 2013

Met documentaire blik door de beroemde collectie van het Stedelijk Museum Amsterdam? Beleef dit jaar de primeur en doe mee aan de speciale IDFA rondleiding in het Stedelijk.

Tijd
23 t/m 30 nov 2013, 9.40 tot 23.00
Toegang
Noodzakelijk. Stuur een email naar reservations@stedelijk.nl met uw volledige naam, email-adres, telefoonnummer en de datum waarop het programma plaatsvindt dat u wilt bezoeken.

Aanvang rondleiding: 11 uur. Vanaf 10.45 uur verzamelen. Dagelijks 1 rondleiding van 1,5 uur. De rondleidingen zijn in het Engels.
Kaartverkoop loopt via www.idfa.nl en IDFA kassa. Verzamelen bij de IDFA pilaar in de entreehal. De Stedelijk rondleider neemt de IDFA kaartjes in.

Stedelijk rondleiders Floortje Zonneveld en Iona Hogendoorn bekijken samen met deelnemers kunstwerken die documentaire gerelateerd zijn: van schilderijen, fotografie tot videokunst. Hoe gaan moderne kunstenaars om met begrippen als representatie en de werkelijkheid? Wat is de grens tussen echt en onecht en welke vormen gebruiken zij ons om een maatschappelijk geëngageerd verhaal te vertellen.

Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met Paradocs.