Events — Elke zaterdag

De ideale voorbereiding op een bezoek aan de tentoonstelling YOUTH: sluit vanaf 8 oktober elke zaterdagmiddag aan bij een introductie van 15 minuten.

Prijs
Aan deze lezing zijn geen kosten verbonden. Reserveren is niet nodig, maar kom op tijd i.v.m. het beperkte aantal plaatsen.
Locatie
Audi Zaal 0.1
Tijd
Elke zaterdag
Taal
Nederlands en Engels
Toegang
Eke zaterdagmiddag gedurende de looptijd van de tentoonstelling van:
14.00 tot 14.15 uur (NL)
14.45 tot 15.00 uur (EN)
15.30 tot 15.45 uur (NL)
16.15  tot 16.30 uur (EN)

Let op: op zondag 29 januari vinden deze lezingen ook plaats, ter gelegenheid van de laatste dag van de tentoonstelling.

Sluit elke zaterdagmiddag kosteloos aan bij een van de introductielezingen. Deze korte lezing is de ideale voorbereiding op een bezoek aan een tentoonstelling. Kunstenaar Anne Imhof krijgt dit najaar de volledige vrijheid om de 1100 vierkante meter grote kelderzaal van het Stedelijk naar haar hand te zetten. Imhof combineert kunst, installaties, choreografie en muziek om de zintuigen aan te spreken. Daarvoor put zij inspiratie uit de cultuurgeschiedenis, van Griekse mythologie en nihilisme tot underground cultuur. Maak kennis met haar werk tijdens deze introductielezing en duik daarna in de dystopische onderwereld die ze in het Stedelijk gecreëerd heeft.

Anne Imhof, YOUTH exhibition render. Image from sub (Exhibition Architecture and Supervision)
Anne Imhof, YOUTH exhibition render. Image from sub (Exhibition Architecture and Supervision)

De gratis introductielezingen worden mede mogelijk gemaakt door Zadelhoff Cultuurfonds