Events — Laatste weekend!

De ideale voorbereiding op een bezoek aan de tentoonstelling It’s Our F***ing Backyard. Designing Material Futures. Sluit elke zaterdagmiddag aan bij een introductie van 15 minuten.

Prijs
Aan deze lezing zijn geen kosten verbonden. Reserveren is niet nodig, maar kom op tijd i.v.m. het beperkte aantal plaatsen.
Locatie
Audi Zaal, 0.1
Tijd
Laatste weekend!
Taal
Nederlands
Toegang
Elke zaterdagmiddag gedurende de looptijd van de tentoonstelling van:
14.00 tot 14.15 uur
15.00 tot 15.15 uur
16.00 tot 16.15 uur
Let op: Tijdens het laatste weekend van de tentoonstelling vinden deze inleidingen op zondag 4 september plaats.

Sluit elke zaterdagmiddag kosteloos aan bij een van de introductielezingen. Deze korte lezing is de ideale voorbereiding op een bezoek aan een tentoonstelling. De tentoonstelling It's Our F***ing Backyard laat zien dat ontwerpers een belangrijk verschil kunnen maken: zij laten ons met vernieuwende experimenten of juist door terug te grijpen op ‘vergeten’ kennis radicaal anders naar materialen kijken en bieden ons design dat zowel verantwoord als esthetisch, comfortabel en bereikbaar is. De projecten van ontwerpers en bedrijven in deze tentoonstelling geven een overzicht van verschillende strategieën om tot een beter materiaalgebruik te komen. Een aantal van deze projecten zal in deze introductielezing geïntroduceerd worden en kun je later tijdens een bezoek aan de tentoonstelling uitgebreid bekijken.

Foto: Maarten Nauw
Foto: Maarten Nauw

Met dank aan het Zadelhoff Cultuurfonds