Events — Elke zaterdag

De ideale voorbereiding op een bezoek aan de tentoonstelling Felix de Rooy: sluit op zaterdagmiddag aan bij een introductie van 15 minuten.

Prijs
Aan deze lezing zijn geen kosten verbonden. Reserveren is niet nodig, maar kom op tijd i.v.m. het beperkte aantal plaatsen.
Locatie
Audi Zaal, 0.1
Tijd
Elke zaterdag
Taal
Nederlands en Engels
Toegang
Eke zaterdagmiddag gedurende de looptijd van de tentoonstelling van:
14.00 tot 14.15 uur (NL)
14.45 tot 15.00 uur (EN)
15.30 tot 15.45 uur (NL)
16.15 tot 16.30 uur (EN)

Sluit elke zaterdagmiddag kosteloos aan bij een van de introductielezingen. Deze korte lezing is de ideale voorbereiding op een bezoek aan de tentoonstelling Felix de Rooy. Dit is een overzichtstentoonstelling van Felix de Rooy (1952), een Nederlandse kunstenaar van Surinaams-Curaçaose afkomst die sinds de jaren 1970 in Nederland werkt. De Rooy onderzoekt de positie van de gekoloniseerde mens en bevraagt hoe deze zich tot zichzelf en de maatschappij verhoudt. Zijn oeuvre bestaat uit schilderijen, werken op papier, assemblages, (digitale) collages en wandkleden, waarin hij symbolen, tradities en verhalen tot nieuwe beelden verwerkt. Maak kennis met zijn werk tijdens deze introductielezing en bekijk het daarna zelf in de tentoonstelling.

foto van spreker en publiek tijdens meet the masters
'Meet the Masters'. Foto: Maarten nauw
  • Zadelhoff Cultuurfonds