Workshops — 26 sep 2021

Altijd al willen weten hoe het voelt om een spoken-word artiest te zijn? Doe mee met deze workshop in het kader van de tentoonstelling Bruce Nauman voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Prijs
Museumticket 
Locatie
Teijin Auditorium
Tijd
26 sep 2021, 10.30 tot 13.30
Taal
Nederlands
Toegang
Tickets

"What happens when you put humans in an unusual situation?"

Bruce Nauman, 'Studies for Holograms (a)', 1970. Courtesy Sperone Westwater, New York. © 2021 Bruce Nauman / Pictoright Amsterdam / Stedelijk Museum Amsterdam

Geïnspireerd op de talige aspecten van Naumans werk, verzorgen spoken word artiesten deze bijzondere workshop voor kinderen. Met taal als materiaal onderzoeken deelnemers op een speelse manier wat er gebeurt wanneer je in een ‘unusual situation’ terechtkomt.

Meer informatie over de workshops binnenkort hier te vinden.


Deze workshop is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Ben je ouder dan 12 of volwassen? Kijk dan hieronder!

Ontwikkeld in samenwerking met Poetry Circle en Joost van Kersbergen.

Workshopleider

Sjaan Flikweert

Sjaan Flikweert is een interdisciplinaire maker die gevoelswerelden schept. In plaats van meningen, oordelen en normen krijgen de kleinste details de hoofdrol. Vanuit persoonlijke verhalen laat ze contrasten moeiteloos en voelbaar naast elkaar bestaan. Scherp en zacht in woord en klank. Zo confronteert ze haar publiek met aannames, oordelen en verwachtingen.

Sjaan Flikweert maakt spoken word, muziek en dance/performance art. Ze is al ruim 12 jaar actief podiumkunstenaar in binnen- en buitenland. Ze was te lezen in de bloemlezing Hardop (2019) en heeft de audiovisuele dichtbundels ergens thuis en de ruimte ertussen en De werkelijkheid heeft mij niet nodig gemaakt. Bekijk haar website.