Events — 22 dec 2012 t/m 5 jan 2013

Tijd
22 dec 2012 t/m 5 jan, 15.43 tot 23.00
Toegang
Noodzakelijk. Stuur een email naar reservations@stedelijk.nl met uw volledige naam, email-adres, telefoonnummer en de datum waarop het programma plaatsvindt dat u wilt bezoeken.

Tijdens de kerstvakantie is er van alles te doen voor jong en oud in het Stedelijk. De Mike Kelley tentoonstelling, speciale rondleidingen, het Atelier van Licht voor kinderen, een eindejaarsconcert en meer. Hier de Stedelijk kerstvakantietips:

Atelier van Licht

Speciaal voor jonge kinderen (3 t/m 8 jaar) is er in het Stedelijk in de kerstvakantie het Atelier van Licht. Experimenteer, speel en creëer hier als kunstenaar en wetenschapper in de dop met allerlei vormen van licht in de studio’s van het Stedelijk.

Familierondleiding

De familierondleiding gaat tijdens de kerstvakantie speciaal over licht(kunstwerken) in het museum. Leeftijd: vanaf 6 jaar. Iedere zondag van 11.30 tot 13.00 uur.

Extra Mike Kelley Instaprondleidingen

Loop in de kerstvakantie mee met een speciale Mike Kelley Instaprondleiding en ontdek het opzienbarende en veelzijdige oeuvre van Mike Kelley. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag om 11.30 uur.

Eindejaarsconcert Tim Wes

In het kader van het Public Program geeft de jonge saxofonist Tim Wes onder het Lichtkunstwerk van Dan Flavin het eindejaarsconcert “Some Final Notes on 2012”.
Meer info

Walk & Talk

Sluit je kerstvakantie af met een Walk & Talk! Een interactieve rondleiding met de ingrediënten: kijken, wandelen en filosoferen over kunst en het nieuwe gebouw. 5 januari, 13.30 tot 15.00 uur.