Workshops — 21 apr 2013

Ben je tussen 6 en 12 jaar en vind je het leuk om te leren van kunstenaars en vormgevers? Elke zondag van 14.00 tot 15.45 uur kun je meedoen aan bijzondere thema workshops in de studio’s.

Tijd
21 apr, 12.00 tot 13.45
Toegang
Noodzakelijk. Stuur een email naar reservations@stedelijk.nl met uw volledige naam, email-adres, telefoonnummer en de datum waarop het programma plaatsvindt dat u wilt bezoeken.

Befaamd modeduo Puck en Hans leert je de kneepjes van het vak. Speciaal voor deze workshop hebben zij tasjes en iphonehoesjes ontworpen. Maar jullie moeten ze nog wel afmaken. Laat je inspireren door de Lucy McKenzie tentoonstelling en toon je creatie tijdens de modeshow. Très tof!

Bekijk het complete aanbod kunstenaarsworkshops.

AANMELDEN

Meld je aan voor een workshop met een e-mail naar educatie@stedelijk.nl. We willen zoveel mogelijk kinderen de kans geven om mee te doen. Daarom kan elk kind zich inschrijven voor maximaal drie workshops per kwartaal. Wacht niet te lang! Het aantal deelnemers is beperkt. Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 9.00 uur.

TIP

Tijdens workshops kunnen ouders/begeleiders deelnemen aan de instaprondleiding die om 14.15 uur start bij de informatiebalie.