Gallery talks — 6 dec 2013

Zippora Elders is conservator-in-opleiding bij het Stedelijk Museum en heeft als de assistent curator van Bart Rutten gewerkt aan Kazimir Malevich en de Russische avant-garde.
Prijs
entreeprijs Stedelijk Museum
Locatie
verzamelpunt Schiphol Lounge (entreehal)
Tijd
6 dec 2013, 13.00 tot 14.00
Taal
Nederlands
Toegang
Noodzakelijk. Stuur een mail naar reservations@stedelijk.nl met uw volledige naam, telefoonnummer en de datum waarop het programma plaatsvindt.

In het kader van de tentoonstelling Kazimir Malevich en de Russische Avant-Garde organiseert het Public Program van het Stedelijk Museum een reeks Gallery Talks – informele rondleidingen door gerenommeerde experts op het gebied van moderne kunst, in het bijzonder de historische avant-garde. Tijdens deze middag zal kunsthistorica en conservator-in-opleiding Zippora Elders een rondleiding verzorgen over de tentoonstelling.  

Meer informatie over de spreker

Zippora Elders is conservator-in-opleiding bij het Stedelijk Museum en heeft als de assistent curator van Bart Rutten gewerkt aan Kazimir Malevich en de Russische avant-garde. Ze studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en schrijft regelmatig over kunst voor blogs, tijdschriften en galeries. Eerder dit jaar was ze curator van New Saint Petersburg in Nieuw Dakota, een tentoonstelling met en over hedendaagse Russische kunst.