Workshops — 28 apr 2013

Ben je tussen 6 en 12 jaar en vind je het leuk om te leren van kunstenaars en vormgevers? Elke zondag van 14.00 tot 15.45 uur kun je meedoen aan een bijzondere workshop in de studio’s, steeds met een ander thema.

Tijd
28 apr, 12.00 tot 13.45
Toegang
Necessary. Send an e-mail to reservations@stedelijk.nl, stating your full name, e-mail address, telephone number, and the date of the program you want to attend.

Kunstenaars en filmmakers Lernert en Sander zijn benieuwd: hoe belangrijk is een titel van een kunstwerk eigenlijk? Waarom zijn er zoveel werken zonder titel? Dat kan leuker! Ga op zoek naar de titelloze werken en maak samen een nieuw titelkaartje. Titels bedenken, dat is nog een kunst!

Bekijk het complete aanbod kunstenaarsworkshops.

AANMELDEN

Meld je aan voor een workshop met een e-mail naar educatie@stedelijk.nl. We willen zoveel mogelijk kinderen de kans geven om mee te doen. Daarom kan elk kind zich inschrijven voor maximaal drie workshops per kwartaal. Wacht niet te lang! Het aantal deelnemers is beperkt. Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 9.00 uur.

TIP

Tijdens workshops kunnen ouders/begeleiders deelnemen aan de instaprondleiding die om 14.15 uur start bij de informatiebalie.