Het Stedelijk is t/m 18 jaar gratis.

Rabo Familie Lab

Het Rabo Familie Lab is de plek waar families samen aan de slag kunnen: mega puzzels maken met vloeistofdia's, de muren vol taggen of met zelfgebouwde flipperkasten spelen. In het Rabo Lab is altijd wat te doen. Helaas is het Rabo Lab voorlopig gesloten in verband met de geldende veiligheidsmaatregelen rondom het Coronavirus. 

Stedelijk at Home

Het Stedelijk Museum gaat weer open en we kunnen niet wachten je te verwelkomen. Ben je op dit moment niet in de gelegenheid langs te komen? Geen zorgen! Ook voor de thuisblijvers blijft er veel te zien en te doen, want online gaan we door zoals de workshops van Ahmed en Yusuf en de live tours op YouTube.

Bekijk alle afleveringen

Samen zijn wij Stedelijk

Dit najaar start het Stedelijk Museum met een gloednieuw programma voor families. Meer info daarover is hier binnenkort online te vinden.

Familierondleidingen

van 6 t/m 12 jaar

De komende tijd zijn er geen familierondleidingen door het museum.

Familierondleiding. Foto: Tomek Dersu Aaron

Familieboeken

Regelmatig geeft het Stedelijk Museum bij een tentoonstelling een boek uit voor de hele familie. Dit gebeurt veelal in samenwerking met bekende kinderboekenschrijvers of illustratoren. Samen met Annemarie van Haeringen maakte het Stedelijk De parkiet, de zeemeermin en de slak over Henri Matisse, een magisch prentenboek over grenzeloze creativiteit. In De bevrijding van het Stedelijk vertelt K. Schippers hoe hij als 8-jarige voor het eerst het museum binnen stapte. Joke van Leeuwen stelt je voor aan Houtje die in het Stedelijk woont, in een schilderij van Karel Appel.

Bekijk het aanbod

  • Houtje en Blauwtje
    Houtje en Blauwtje
  • De parkiet, de zeemeermin en de slak
    De parkiet, de zeemeermin en de slak
  • De Bevrijding van het Stedelijk
    De Bevrijding van het Stedelijk