Het museum is momenteel gesloten. Wij hopen je snel weer te kunnen ontvangen. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ook bezoekers met een Museumkaart, kortingskaart of ander geldig entreebewijs* raden we voorafgaand aan het bezoek een ticket met tijdslot kopen via de website. Dit is nodig vanwege de geldende veiligheidsmaatregelen in het 1.5m Museumprotocol. Het is ook mogelijk aan de kassa een ticket en tijdslot te kopen zolang er voor het specifieke tijdslot waarop je het museum wilt bezoeken nog tickets beschikbaar zijn. 

Museumkaarthouders kunnen een gratis ticket bestellen via het ticketsysteem. Selecteer daarvoor de optie 'in bezit van ander geldig entreebewijs'. Neem naast je ticket ook je Museumkaart mee naar het museum.

*Kinderen en jongeren t/m 18 jaar**, Museumkaart, Stedelijk Vriendenpas, Young Stedelijk pas, Stedelijk Circle pas, Stedelijk Jaarkaart, Stedelijk VIP-kaart, Rembrandtkaart, ICOM, Stadspas, Iamsterdam City Card, Amsterdam Pass, Holland Pass, Stedelijk Lerarenpas, BankGiro Loterij VIP-kaart
** o.b.v. volwassene met geldig entreebewijs