Met de Stedelijk Inspiratiesessie stimuleren we jou en jouw team om uit je dagelijkse denken te treden. Om zo met een andere bril naar relevante issues binnen jouw bedrijf te kijken.

Tijdens de sessie focus je op een van de vier thema’s-samenwerking, verandering, innovatie, focus- relevant voor jouw bedrijf. We nemen je mee door de collectie van het Stedelijk Museum waar je door een kunstenaar of kunstwerk uitgedaagd wordt om anders naar bepaalde zaken te kijken. Hierin is alles goed, en niets fout. Iedereen kijkt vanuit zijn persoonlijke beleving naar kunst. Dit biedt waardevolle inzichten! Het tweede deel van de sessie delen we met elkaar de opgedane ervaringen en zetten deze om in een eindpresentatie. Ter afsluiting lunch je samen met jouw team in het museumrestaurant TEN Good Food Cafe, waar je verder kunt napraten over de Stedelijke inspiratiesessie.

Boek sessie

Liever een online inspiratiesessie? Boek dan de Stedelijk Online Energizer. Lees meer via onderstaande button.

Online energizer

Programma

10:00 uur
Verzamelen Stedelijk Museum entreehal
10:15 uur
Inspiratiesessie  Deel I: op zaal
11:15 uur
Inspiratiesessie Deel II: workshopruimte
12:00
Lunch in TEN Good Food Cafe
13:00
Afsluiting

De Stedelijk Energizer is een echte eye-opener! De sessie heeft mij nieuwe inzichten geboden op vraagstukken waar ik tegen aanliep binnen mijn organisatie. Heel waardevol!

— lid WTC businessclub

Personen: max.12 personen
Duur: 1,5 uur
Voertaal: Nederlands of Engels
Waar: Stedelijk Museum Amsterdam
Kosten: € 1.500,- excl. Btw

We zien je graag bij een van de inspiratiesessies!

Boek sessie