Nieuws — 14 jan 2008

Vrijdag 18 januari, vanaf 23 uur tot laat.
Locatie: Westerunie (Westergasfabriek), Klönneplein 4-6, Amsterdam

Na het grote succes van de Andy Warhol Club afgelopen december in de prachtige nieuwe Amsterdam Westerunie lokatie, staan de gelederen van Meubel Stukken alweer te trappelen van ongeduld om het weer eens keihard over te doen.

Daar zijn twee heel goede redenen voor, allereerst is het HET eindfeest van de Andy Warhol tentoonstelling van het Stedelijk Museum en ten tweede is het de onofficiële opening van de Amsterdam Fashion Week, die deze winter weer gehouden gaat worden op het Westergasfabriek terrein.

Uit New York wordt resident dj en Andy Warhol adept Spencer Product ingevlogen, Spencer runt een van de beste clubs in Manhattan, Ruffclub en is vaste dj van de wereld beroemde Misshapes clubnacht. Verder is Spencer een graag geziene gast op modeshows en feestjes, hij draaide al vele malen voor het hippe Parijse warenhuis Colette, voor feestjes van Dior Homme en Marc Jakobs in New York en Tokyo en maakt soundscores voor vele vele ubercoole hippe merken.

Indraai dj’s van de avond zijn modeprins en super ontwerper Bas Kosters onder de naam Meneer Broekje Vol met zijn partner in crime Mevr. Bloesje Vol. Verder onder meer op het programma een presentatie van het geweldige Amsterdamse mode label Nieuw Jurk, de fashionvictims de luxe van de Million Dollar Kids en nieuw werk van Bas Kosters zelf.

Mar-vellous zal spectaculair bodypainten toe passen op het meubilair en er is een non stop kijkje achter de schermen van the rich and famous.

Afsluiter is dj Eric de man in een speciale Handel dj set, meer disco meet electro.

Host van de nacht is Sanne Handel, the host with the most. Niet te missen deze aflevering van de Andy Warhol Club.

Zaal open van 23:00 tot LAAT.
Kaarten kosten € 15.- in de voorverkoop, die loopt via Beep.nl of in Amsterdam via Zipper, Huidenstraat 7 en Concerto, Utrechtsestraat 52/60. Kaarten aan de deur zijn duurder!

www.andywarholclub.nl