Nieuws — 5 okt 2019

Het Stedelijk Museum Amsterdam heeft een nieuw horecaconcept geopend met de naam TEN – Good Food Café. Vanaf 10 oktober viert het museum met een driedaags event Fred x Stedelijk – de culinairy experience feestelijk de opening van het nieuwe restaurant.

Op 10, 11 en 12 oktober verzorgt Freddy Tratlehner een viergangen diner inclusief amuses van typisch lokale gerechten met Mexicaanse invloeden. Freddy Tratlehner, bekend van De Jeugd van Tegenwoordig, is met Lekker Fred dé kooksensatie van dit moment. Wekelijks maakt hij kookvideo’s waarin hij gerechten met ongewone combinaties van ingrediënten op tafel zet. Onlangs publiceerde hij ook zijn gelijknamige kookboek Lekker Fred.

TEN – Good Food Café is elke dag van de week geopend en verwijst met de naam naar het huisnummer van het museum. Met het menu van TEN kan je alle kanten op. Van een all-day breakfast tot borrel bites en van veel vegetarische opties tot verrassende cocktails. Denk aan een taco met pulled jackfruit, veggie bowl of flatbread met geroosterde pompoen.

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag vanaf 8.30 uur
weekend vanaf 9.00 uur
Meer informatie kan je vinden op de website www.tenamsterdam.nl

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met de Press Office van het Stedelijk Museum, 020 573 2660 / 656 of pressoffice@stedelijk.nl