Door samen te werken met partners bereikt het Stedelijk Museum Amsterdam met hoogwaardige tentoonstellingen en originele activiteiten een breed en talrijk publiek. Meerjarige verbintenissen stellen ons in staat een lange termijn visie te ontwikkelen en ambitieus te zijn. 

Uw gift ondersteunt de hoofdtaken van het museum – gedenkwaardige tentoonstellingen, belangrijke kunstaankopen, beheer en behoud van de wereldberoemde collectie, en pionierende educatieve programma’s.  

Het cultureel partnerschap met het Stedelijk Museum geeft u diverse mogelijkheden om de betrokkenheid van uw bedrijf met kunst en cultuur voor het voetlicht te brengen, en biedt kansen uw bedrijfsdoelen te behalen. Wij geven bedrijven de potentie om filantropie te combineren met impactvolle marketing privileges. Onze partners krijgen grote zichtbaarheid onder een divers en grootschalig publiek, donateurs en partnerbedrijven, hoog profiel merkherkenning, content marketing,  en unieke relatiemarketing gelegenheden.

Wij nodigen u uit om nauw betrokken te raken bij al wat het Stedelijk Museum te bieden heeft. U kunt zich bij ons aansluiten op verschillende niveaus; van hoofdsponsor tot meerjarige partner of lid van de Stedelijk Club, ons bedrijvennetwerk.

We verheugen ons samen met u een programma te ontwikkelen passend bij uw doelen, met privileges afgestemd op uw niveau en prioriteiten. Sarah Slootweg staat u graag te woord.

Tentoonstelling De Oase Matisse 2014
Foto: Jannes Linders

Meer weten?
Neem contact op met

  • Sarah Slootweg s.slootweg@stedelijk.nl +31(0)613 298 174
  • Fleur Schoonhoven
    Relatiemanager Memberships
    f.schoonhoven@stedelijk.nl
    +31620480725
    Bereikbaar op woensdag en vrijdag