Rondleidingen

Het museum ontdekken in je eigen taal? Het Stedelijk biedt nu rondleidingen in het Turks. Tercüme sayfanın altında bulunabilir.

Prijs
Aan deze rondleiding zijn geen kosten verbonden. Wel dient u in het bezit van een geldig museumticket te zijn. Reserveren is noodzakelijk en kan via onderstaande ticketknop.  Bu tur geçerli bir müze bileti ile ücretsizdir. Rezervasyon gereklidir.
Locatie
Stedelijk BASE
Taal
Turks
Toegang
Naar aanleiding van de meest recente richtlijnen van de regering met betrekking tot het coronavirus sluit het Stedelijk Museum Amsterdam de deuren voor bezoekers tot en met 31 maart 2020.

Ontdek het Stedelijk met een rondleider die Turks spreekt en bekijk samen de collectie.

STEDELIJK BASE is de vaste opstelling van hoogtepunten uit de collectie van het Stedelijk Museum. In het nieuwe deel van het museum staat een selectie van bijna 700 kunstwerken. Samen met de rondleider ontdek je de verhalen achter deze werken en ga je in gesprek over hun betekenis. Ontmoet de iconen van de moderne kunst!

Deze rondleiding kun je ook op aanvraag boeken. Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Foto: LNDWstudio

TÜRKÇE

Türkçe ya da Arapça bilen bir tur rehberi eşliğinde Stedelijk'i ziyaret edin ve koleksiyonu birlikte keşfedin.

Stedelijk BASE, Stedelijk Müzesi’nin en göz alıcı sanat eserlerinden oluşan sürekli koleksiyonudur. 700’e yakın sanat eseri müzenin tüm yeni kanadını kapsamaktadır. Tur rehberi ile birlikte bu eserlerin arkasındaki hikayeleri keşfedecek ve anlamlarını tartışacaksınız. Modern Sanatın ikonlarıyla tanışın!

 Talep üzerine bu tur için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bu sayfanın en altına bakın.

Foto: LNDWstudio