Events — 20 feb t/m 4 mrt 2016

Het Stedelijk heeft zes inspirerende, jonge Amsterdammers gevraagd om een tour langs hun favoriete werken in het museum samen te stellen. Een snelle rondleiding door het museum voor mensen met een volle agenda, gemaakt dóór mensen met een volle agenda. Derde in de serie is Ron Simpson, founder van 24KAgency en creatief directeur van NightVision.

Prijs
Gratis (noem Rons naam aan de kassa)
Locatie
door het hele museum
Tijd
20 feb t/m 4 mrt, 9.00 tot 17.00
Taal
Nederlands
Toegang
Niet nodig

Stedelijk X Ron

Het Stedelijk Museum is al 120 jaar hét museum voor moderne kunst in Amsterdam. Kunst begint met inspiratie. En inspiratie begint vaak bij nieuwe invloeden. Tijdens Stedelijk X zet het Stedelijk haar deuren open om te luisteren naar inspirerende Amsterdammers.

De komende twee weken is dat Ron Simpson. Hij koos 10 werken die hem persoonlijk raken. Zijn audiotour is voor iedereen beschikbaar online. Gebruik hiervoor de Soundcloud app of beluister de playlist via Stedelijk X Ron.

Pssst... leuke extra van Ron: Noem zijn naam aan de kassa of 'Schnitzel Bar Mitzvah' en je komt tot en met 4 maart 2016 gratis binnen!

 Over Stedelijk X

Stedelijk X Harald Dunnink vond plaats van 6 t/m 19 februari 2016. De aftrap werd in december gedaan door nachtburgemeester Mirik Milan. 

De komende weken zullen de volgende 'Stedelijken' hun audiotour lanceren:

  • Josje van Hagen (oprichter Showpony Productions en De Föhnbar): 4 t/m 18 maart 2016
  • Lize Korpershoek (illustrator, videomaker en columnist): 18 maart t/m 1 april 2016
  • Perre van den Brink (creatief directeur Benelux van VICE, co-founder van label Tratlehner): 1 t/m 15 april 2016.