Events — 16 feb t/m 1 mrt 2013

Tijd
16 feb t/m 1 mrt, 11.58 tot 23.00
Toegang
Noodzakelijk. Stuur een email naar reservations@stedelijk.nl met uw volledige naam, email-adres, telefoonnummer en de datum waarop het programma plaatsvindt dat u wilt bezoeken.

In de voorjaarsvakantie is er van alles te doen voor jong en oud in het Stedelijk!

BOUQUET VI / II VAN WILLEM DE ROOIJ
Vanaf 15 februari is het voorjaar in het Stedelijk! Het kunstwerk 'Bouquet VI' met 100 echte witte en 100 echte zwarte tulpen van Willem de Rooij, is dan vier weken te zien.

ELKE DAG VOORJAARSRONDLEIDING
Jonge kinderen (4-8 jaar) en hun ouders zijn in de voorjaarsvakantie elke dag welkom in de gratis voorjaarsrondleidingen. Samen naar kunst kijken is niet alleen leerzaam, het is ook heel leuk!
Elke dag (16-02 t/m 24-02) om 11.00 uur – 12.00 uur, start in het Familielab.

MIKE KELLEY TENTOONSTELLING
Maak tijdens de voorjaarsvakantie kennis met het oeuvre van Mike Kelley. Met bijna 200 werken is dit de grootste tentoonstelling van Mike Kelley ooit. Kelley (1954-2012) is één van de meest invloedrijke kunstenaars van onze tijd. Sinds de opening van 15 december 2012 heeft de tentoonstelling al meer dan 100.000 bezoekers gertokken.
Lees meer & bekijk Mike Kelley video

NIEUW VIDEOWERK GUIDO VAN DER WERVE
Ga eens goed zitten voor het nieuwe videowerk van Guido van der Werve. Een poëtische registratie van een uitputtingsslag. Van der Werve legde ruim 1500 kilometer af in een duizelingwekkende triatlon dwars door Europa. Op filmische wijze worden verhalen over Alexander de Grote, de dood van Chopin en elementen uit Van der Werves eigen leven met elkaar verwerven.
Lees meer

21 FEBRUARI SONIC ACTS
Het Sonic Acts Festival 2013 - ’The Dark Universe’ gaat op donderdag 21 februari van start met een bijzondere avond in het Stedelijk, waarop nog onontdekte kanten van ons gehoor en zicht worden onthuld. Met onder meer: de geluidsinstallatie freq_out 9 van C.M. von Hausswolff, de lichtinstallatie Citadel: Common Structures van Matthijs Munnik en een lezing van Anil Ananthaswamy over de grenzen van de natuurkunde. Ontdek in het Stedelijk het donkere universum!
Lees meer & reserveer