Nieuws — 6 dec 2010

Stedelijk wint Runner Up prijs. Tijdens de Museumnacht 2010 werd het programme van het Stedelijk Museum door e juryleden van de Museumnacht zeer gewaardeerd. We hebben de tweede prijs, de zogenaamde Runner Up prijs, gewonnen. De eerste rpijs ging naar de programmmering van de Oude Kerk.

Stedelijk wint Runner Up prijs. Tijdens de Museumnacht 2010 werd het programma van het Stedelijk Museum door de juryleden van de Museumnacht zeer gewaardeerd. We hebben de tweede prijs, de zogenaamde Runner Up prijs, gewonnen. De eerste rpijs ging naar de programmmering van de Oude Kerk.

op pad

Een groep van 21 jonge mensen (studerend of werked in de media, beeldende- en uitvoerende kunst, muziek en musea) op pad gestuurd om op zoek te gaan naar het beste programma van die nacht.

nieuw publiek

Een goed programma moest volgens de jury onder andere een nieuw publiek aanspreken en dat publiek interesseren voor de bijzondere collecties die Amsterdamse musea hebben, maar ook een unieke ervaring bieden die je alleen tijdens de Museumnacht meemaakt. De n8 wil vanaf nu graag iedere editie de meest doordachte Museumnacht programma's belonen. Als winnaars van de Runner Up prijs krijgt het Stedelijk gratis advies va nee nteam van juryleden voor het bereiken van een jong publiek.Dit werd er over de avond in het Stedelijk geschreven op de site van de n8. Een groep van 21 jonge mensen (studeren of werkend in de media, beeldende- en uitvoerende kunst, muziek en musea) werden op pad gestuurd om op zoek te gaan naar het beste programma van die nacht. Een groep van 21 jonge mensen (studeren of werkend in de media, beeldende- en uitvoerende kunst, muziek en musea) werden op pad.