Workshops — 29 sep 2019, 27 okt 2019

In deze workshop, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, ga je schrijven, moodboards of collages maken met schrijver, rapper en theatermaker Massih Hutak. En je mag óók lekker muziek luisteren! De workshop gaat over thuis: wat is dat precies? Is dat een plek of een gevoel? En hoe voel je eigenlijk wat thuis is?

Prijs
€ 4,- (het museum is gratis toegankelijk voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar).
Deze workshop is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. 
Tijd
29 sep 2019, 14.00 tot 16.00
27 okt 2019, 14.00 tot 16.00
Taal
Nederlands
Toegang
De workshop van 27 oktober is uitverkocht

Voor de tentoonstelling Chagall, Picasso, Mondriaan e.a.: Migranten in Parijs heeft Massih Hutak bedacht wat mensen zouden kunnen horen als ze door de tentoonstelling lopen. Hij heeft ook een ruimte in het museum verzonnen: een plek waar mensen zelf mogen schrijven en antwoord geven op vragen die hij stelt.

Zo vraagt Massih zich af hoe het voor de kunstenaars uit de tentoonstelling was om kunstwerken te maken in een stad als Parijs, waar ze niet geboren zijn. Hoe voelden deze kunstenaars zich? Voelden zij zich thuis in Parijs?

Foto: Ilja Meefout
Foto: Ilja Meefout

Aan het einde van de workshop presenteer je samen met de groep, op heel veel verschillende manieren, de uitkomst aan je ouders.

Deze workshop is onderdeel van een serie rondom de tentoonstelling Chagall, Picasso, Mondriaan e.a.: Migranten in Parijs.