Workshops — 13 okt 2019, 10 nov 2019

Rachel Rumai is een schrijver, dichter en performance artist uit Amsterdam. Met haar poëzie (gedichten) en Spoken Word vertelt zij verhalen die we niet vaak horen. Tijdens deze workshop leert ze jou zelf een verhaal te vertellen door middel van woordkunst, in de vorm van een brief.

Prijs
€ 4,- (het museum is gratis toegankelijk voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar).
Deze workshop is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. 
Tijd
13 okt 2019, 14.00 tot 16.00
10 nov 2019, 14.00 tot 16.00
Taal
Nederlands en Engels (sessie is 1 op 1)
Toegang
Tickets

Je bezoekt samen met Rachel de tentoonstelling Chagall, Picasso, Mondriaan e.a.: Migranten in Parijs. De kunstenaars in deze tentoonstelling zijn niet geboren in de stad Parijs, waar ze wel woonden toen ze de kunstwerken maakten. Hoe was dat voor deze kunstenaars en hoe voelden zij zich? Hoe is het om te wonen op een plek waar je nieuw bent? Hoe zou het zijn om te verhuizen naar een ander land of verre stad? Hoe ziet het eruit? Hoe is het weer en de mensen? Welke taal wordt er gesproken en wat voor gerechten worden er bereid? Door middel van poëzie zal jouw brief alle geuren en kleuren krijgen die nodig zijn om de lezer mee te nemen in jouw reis. Na afloop van de workshop zullen we deze brieven voorlezen in een mini Spoken Word show!

Deze workshop is onderdeel van een serie rondom de tentoonstelling Chagall, Picasso, Mondriaan e.a.: Migranten in Parijs en richt zich op het thema migratie en verhuizing

Rachel Rumai
Rachel Rumai